Udflugter i saltminen Krakow

Jeg tilbyder blandt andet en rundtur i Den Gamle By, kongeslottet på Wawel fra renæssancen, den gotiske kirke St. Mary”s Basilica, den historiske handelspavillon Tøjhallen og den jødiske bydel Kazimierz, hvor filmen Schindlers liste blev optaget.
Rundturen i Krakow varer cirka en

Jeg har mange års erfaring inden for tandlæge-, turist og grupperejser som f.eks. studieture. Jeg har et tæt samarbejde med dygtige tandlæger, hudlæger m.m. samt indlogeringssteder, Tandlaeger Krakow og derfor kan jeg hjælpe dig med at spare op til 50-75 % på din tandlægeregning eller finde den behandling, der passer netop til dine behov. Jeg kan hjælpe med at finde et hotel eller lejlighed i den prisklasse du efterspørger, og jeg kan bestille tid til diverse læger, spa, udflugter og sørge for kørsel til og fra lufthavnen.
Ture til Auschwitz

Saltminen i Wieliczka er over 800 år gammel og er en af verdens ældste aktive saltminer, og den er på UNESCOs kulturarvsliste. Minen består af ni planer og når ned på en dybde af 327 meter. Saltminen består af over 300 kilometer gange, men ruten for besøgende omfatter en 3,5 km sektion placeret 64 til 135 meter under jordoverfladen.

Byen har gode shoppingmuligheder med bl.a. Galeria Krakowska med 270 butikker og et af Europas største indkøbscentre Bonarka. I centrum af byen er der meget liv i gaderne takket være mange gademusikanter, optrædende og fortovscafeer og restauranter til enhver pengepung.

Auschwitz er et symbol på terror, folkemord, og Holocaust, og sammen med Birkenau er det de største koncentrationslejre. Lejrene blev designet af Heinrich Himmler og oprettet af nazisterne under Anden Verdenskrig. Der fandtes også over 40 underlejre, men disse sammen med dele af den oprindelige Auschwitz er revet ned. I første omgang blev polske jøder fængslet, bagefter var sovjetiske krigsfanger, sigøjnere og andre nationaliteter også indespærret der. I 1942 husede lejren det største massemord af europæiske jøder i menneskehedens historie. I Auschwitz mistede cirka 1,5 millioner mennesker livet, de fleste var jøder