Marta Preiss – ture til saltminen

Jeg tilbyder blandt andet en rundtur i Den Gamle By, kongeslottet på Wawel fra renæssancen, den gotiske kirke St. Mary’s Basilica, den historiske handelspavillon Tøjhallen og den jødiske bydel Kazimierz, hvor filmen Schindlers liste blev optaget.
Rundturen i Krakow varer cirka en

Byen har gode shoppingmuligheder med bl.a. Galeria Krakowska med 270 butikker og et af Europas største indkøbscentre Bonarka. I centrum af byen er der meget liv i gaderne takket være mange gademusikanter, optrædende og fortovscafeer og restauranter til enhver pengepung.

Auschwitz er et symbol på terror, folkemord, og Holocaust, og sammen med Birkenau er det de største koncentrationslejre. Lejrene blev designet af Heinrich Himmler og oprettet af nazisterne under Anden Verdenskrig. Der fandtes også over 40 underlejre, men disse sammen med dele af den oprindelige Auschwitz er revet ned. I første omgang blev polske jøder fængslet, bagefter var sovjetiske krigsfanger, sigøjnere og andre nationaliteter også indespærret der. I 1942 husede lejren det største massemord af europæiske jøder i menneskehedens historie. I Auschwitz mistede cirka 1,5 millioner mennesker livet, de fleste var jøder.

Jeg har mange års erfaring inden for tandlæge-, turist og grupperejser som f.eks. studieture. Jeg har et tæt samarbejde med dygtige tandlæger, hudlæger m.m. samt indlogeringssteder, Tandlaeger Krakow og derfor kan jeg hjælpe dig med at spare op til 50-75 % på din tandlægeregning eller finde den behandling, der passer netop til dine behov. Jeg kan hjælpe med at finde et hotel eller lejlighed i den prisklasse du efterspørger, og jeg kan bestille tid til diverse læger, spa, udflugter og sørge for kørsel til og fra lufthavnen.
Ture til Auschwitz

Krakow anses for at være Polens smukkeste by, og det skyldes at byen har en tusind år gammel historie og at byen har været skånet for diverse kriges ubarmhjertige ødelæggelse. Alt dette har medført at Krakow i dag er et levende museum, der rummer bygninger og monumenter fra det sidste årtusinde. Dansk guide Krakow Krakows gamle bydel byder på mange oplevelser, der tager dig på en rejse igennem tiden. Her findes en gammel høj Wavel, som rummer et gammelt og stadigvæk intakt kongeslot, samt kongegravsted. Højen menes at have været beboet i over 1000 år.